"Tandebal" Festival i 

Međunarodni Volonterski kamp 

"On the road to Tanderbal"

21.07.2017.

Kako bi sve planirane aktivnosti na realizaciji Tanderbala bile održane na vreme u saradnji sa Kancelarijom za mlade opštine Bečej , udruženjem građana Panonika, uz podršku Eko-Bečeja, Pokreta Gorana Bečej i udruženja "Jugend bildet - Mladi rade" iz Berlina, u Goranskom parku, 10 dana pre početka festivala, tokom festivala, kao i nekoliko dana nakon njega biće organizovan Međunarodni volonterski kamp. 
 

Cilj kampa je pomoć u organizaciji Festivala. Pored rada na festivalu volonteri će imati priliku da upoznaju naše ljude, naše običaje, kulturu i tradiciju. Takodje, naši mladi će imati priliku da bliže upoznaju svoje kolege iz raznih zemalja sveta. Pošto je „službeni jezik“ kampa - engleski oni će imati priliku da vežbaju svoj engleski u 14-to dnevnoj „praktičnoj nastavi“ - u medjusobnoj komunikaciji. Na kampu će učestvovati 20 stranih i 10 domaćih volontera iz: Holandije, Turske, Švajcarske, Francuske, Dominikanske Republike, Čilea, Italije, USA, Slovenije, Španije, Belgije, Nemačke.

Pored ovih volontera za uspešnu realizaciju čitavog dogadjaja prijavilo se još oko 20 volontera - naših srednjoškolaca.

 

Dodjite i Vi na festival, podržite rad naših volontera, budite učesnici brojnih aktivnosti i radionica, ili budete barem publika na koncertima kako bi festival bio što masovniji i uspešniji.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now